Šport > Nogomet
31 ogledov

Ronaldo bo nared za obračun z Rusijo

Ronaldo Barcelona Real Madrid El Clasico Liga BBVA Španija liga prvenstvo EPA
Nogometaš madridskega Reala Cristiano Ronaldo si je na derbiju z Barcelono lažje poškodoval ramo. Čeprav je najprej kazalo, da je pod vprašajem njegov nastop za portugalsko izbrano vrsto, so iz tabora španskih prvakov že sporočili, da je z Ronaldom vse v najlepšem redu.

Ronaldo si je na tekmi z Barcelono lažje poškodoval ramo, kljub bolečinam pa je Portugalec tekmo odigral do konca. ''Napadalca Reala Madrida je pregledalo zdravniško osebje, ki je izključilo možnost resne poškodbe, zato nadaljnji testi v bolnišnici niso potrebni,'' so v izjavi za javnost zapisali na uradni strani kluba. ''Real Madrid je o stanju Ronalda že obvestil portugalsko nogometno zvezo,'' so še zapisali v Madridu. Ronaldo bo sicer ostal na opazovanju, vendar v Realu obljubljajo, da bo nared za petkov kvalifikacijski obračun skupine F proti Rusiji.

CR7 zadel na šestih zaporednih El Clásicih

Ronaldo na obračunih z Barcelono kot po pravilu blesti. Nič drugače ni bilo včeraj, ko je na tekmi  prikazal izjemno predstavo in kar dvakrat zatresel mrežo Kataloncev. Z dvema goloma je postal prvi nogometaš v zgodovini, ki je zadel na šestih zaporednih El Clásicih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.