Šport > Nogomet
20 ogledov

Mourinho: "Ronaldo ima razlog, da je razburjen"

jose mourinho EPA
Pred vrati je novi "El Clasico" in strasti zopet prihajajo na plano. Trener madridskega Reala je dejal, da razume razburjenost svojega varovanca Cristiana Ronalda glede odločitve Uefe, da za najboljšega evropskega igralca izbere Andresa Iniesto ...

José Mourinho je v intervjuju za CNN namignil, da je za nedavno "žalost" Cristiana Ronalda najbrž kriva odločitev Uefe, da za najboljšega evropskega igralca za sezono 2011/12 izbere vezista Barcelone, Andresa Iniesto.

"Sicer čisto natančnega razloga za njegovo nezadovoljstvo ne poznam. Lahko povem le, da je imel Cristiano fantastično sezono in da je nasploh izvrsten igralec. Tudi Iniesta je fantastičen igralec, o tem ni nobenega dvoma, a lani le ni imel tako dobre sezone, če smo povsem pošteni. Na Euru 2012 je bil odličen, turnir je tudi osvojil, a ne smemo pozabiti, da je to tekmovanje dolgo le tri tedne. Tako da mislim, da je Cristiano upravičeno razočaran nad odločitvijo Uefe," je dejal Mourinho in tako bržkone končno javno priznal (vsaj posredno), da je bil portugalski virtuoz razočaran zaradi neosvojitve prestižne individualne nagrade.

V zadnjih dveh teknah proti Deportivu in Ajaxu je Ronaldo zabil kar šest zadetkov in je tako očitno v izjemni formi pred nedeljskim "El Clasicom", ki se bo začel ob 19.50.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.