Šport > Nogomet
33 ogledov

Real Madrid šokirala smrt mladega nogometaša

real madrid znak Reuters
Benjamin Alonso Ezquerra, član selekcije U-10 pri madridskem Realu, je enajstega junija podpisal pogodbo s "kraljevim" klubom, v ponedeljek pa je bil zanj usoden - tek za žogo...

Mali Benjamin Alonso Ezquerra, ki je šele pred dobrima dvema mesecema postal član trenutnih španskih prvakov in s tem doživel verjetno enega najsrečnejših trenutkov svojega mladega življenja, je, po navedbah madridskega časnika AS, v ponedeljek stekel za pobeglo žogo na prometa polno ulico, tam pa ga je do smrti povozil avtomobil...

S kratko izjavo se je kmalu po nesreči odzval tudi Real Madrid, pri katerem so zapisali: "Real Madrid CF izraža najglobje sožalje družini in prijateljem našega mladega nogometaša Alonsa Ezquerre in sočustvuje z vsemi prizadetimi v teh trenutkih izredne tesnobe."

Na Twitterju je sožalje med drugimi izrazil tudi član prve ekipe, Alvaro Morata. "Ves klub je družina Alonsa Ezquerre. Domači umrlega imajo vso potrebno podporo vseh nas. Počivaj v miru."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.