Šport > Nogomet
30 ogledov

Ronaldo vprašljiv, Alves izgubljen

Cristiano Ronaldo Reuters
El Clásico je terjal davek med nogometaši. Poškodba je že v prvem polčasu z igrišča spravila branilca Barcelone Daniela Alvesa, po tekmi pa na zdravniške izvide čaka tudi Realov zvezdnik Cristiano Ronaldo.

Barcelona je na dolg seznam poškodovanih nogometašev na španskem derbiju, Katalonci so na Camp Nouu z Realom Madridom igrali neodločeno (2:2), dodala novo ime.

Iz Barcelone so sporočili, da si je brazilski reprezentant natrgal mišico leve noge, tako da bo izpustil obe reprezentančni prijateljski tekmi proti Iraku 11. oktobra ter pet dni pozneje proti Japonski. Trener Barçe Tito Vilanova ima na seznamu poškodovanih že Gerarda Piquéja, kapetana Carlesa Puyola, Érica Abidala in Thiaga.

Bolelo je tudi Ronalda

Dvakratni strelec za beli balet Cristiano Ronaldo si je v drugem polčasu ob skoku in nerodnem padcu poškodoval levo ramo. Iz Reala so sporočili, da še čakajo na podrobnejše zdravniške izvide, kot kaže, pa je njegov nastop za Portugalsko reprezentanco še vprašljiv. Portugalci se bodo v skupini F kvalifikacij za svetovno prvenstvo leta 2014 v petek v gosteh pomerili z Rusijo, štiri dni pozneje pa doma gostijo Severno Irsko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.