''Messija, Neymarja in Suáreza bomo pojedli za zajtrk''

Foto: EPA
Foto: EPA
Branilec nizozemskega PSV-ja je pred ponedeljkovim žrebom parov osmine finala Lige prvakov poslal sporočilo napadalnemu trojčku Barcelone.
Oglej si celoten članek

PSV Eindhoven je postal prva nizozemska ekipa po skoraj desetih letih, ki se je uspela uvrstiti v izločilne boje Lige prvakov.  

Nizomemski prvoligaš je v zadnjem krogu skupinskega dela premagal CSKA Moscow (2:1) in si po porazu Manchester Uniteda na gostovanju v Wolfsburgu zagotovil nastop med 16 najboljšimi ekipami v Evropi.

Vstopnico za osmino finala so si priigrali tudi nogometaši Barcelone, ki so s štirimi zmagami in dvema remijema prepričljivo osvojili prvo mesto v skupini E.

Branilec PSV-ja Joshua Brenet si želi, da bi se njegova ekipa v naslednjem krogu tekmovanja pomerila z Barcelono, branilko naslova, ki v marsikaterih očeh tudi letos velja za prvega favorita tekmovanja.

''V žrebu so ostali samo še veliki klubi, a jaz sem velik navijač Barcelone,'' je povedal Brenet. ''Lepo bi bilo, če se lahko pomerili z njimi. Če ne v tem krogu, pa v naslednjem, v polfinalu ali finalu,'' je dodal branilec in - bolj v šali kot zares - obljubil: ''Messija, Neymarja in Suáreza bomo pojedli za zajtrk.''

PSV je v domačem prvenstvu uvrščen na tretje mesto in ima točko zaostanka za Feyenoordom oziroma tri za vodilnim Ajaxom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.