Messija ujeli v objemu prsate striptizete

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Argentinski tabloid Pronto je na naslovnici objavil fotografijo nogometnega zvezdnika Lionela Messija, ki si je očitno privoščil vročo noč v Las Vegasu.
Oglej si celoten članek

"Kar se zgodi v Vegasu, ostane v Vegasu," se glasi starodavni pregovor, ki pa v primeru zvezdnika Barcelone Lionela Messija ne drži. Argentinca so paparaci ujeli po nedavni prijateljski tekmi v Združenih državah Amerike, ko se je po obračunu v Chicagu s prijatelji podal še na zabavo v "mesto greha" Las Vegas.

Argentinski tabloid Pronto je na naslovnici objavil fotografijo, ki naj bi kapetana reprezentance in očeta osemmesečnega sina Thiaga prikazovala v objemu striptizete, po njihovem mnenju pa so to podobe, ki "ogrožajo njegov zakon" z dolgoletno spremljevalko Antonello Roccuzzo.

Preživljata veliko krizo

"Lio in Antonella, mati njegovega sina Thiaga, danes preživljata veliko krizo," piše na naslovnici tabloida. "Ona je izvedela, da je on po tekmi v Chicagu odpotoval v mesto greha in se udeležil zabave, na kateri se je družil s svetlolaso striptizeto."

Kot nalašč se je nad Messijem znašla še podoba drugega argentinskega heroja, papeža Frančiška, ki pa na njegovo žalost ni blagoslovil njegovega (domnevnega) skoka čez plot ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.