Šport > Nogomet
50 ogledov

Messija ujeli v objemu prsate striptizete

Messi Las Vegas striptizeta slačipunca revija Pronto naslovnica Reševalni pas/Twitter
Argentinski tabloid Pronto je na naslovnici objavil fotografijo nogometnega zvezdnika Lionela Messija, ki si je očitno privoščil vročo noč v Las Vegasu.

"Kar se zgodi v Vegasu, ostane v Vegasu," se glasi starodavni pregovor, ki pa v primeru zvezdnika Barcelone Lionela Messija ne drži. Argentinca so paparaci ujeli po nedavni prijateljski tekmi v Združenih državah Amerike, ko se je po obračunu v Chicagu s prijatelji podal še na zabavo v "mesto greha" Las Vegas.

Argentinski tabloid Pronto je na naslovnici objavil fotografijo, ki naj bi kapetana reprezentance in očeta osemmesečnega sina Thiaga prikazovala v objemu striptizete, po njihovem mnenju pa so to podobe, ki "ogrožajo njegov zakon" z dolgoletno spremljevalko Antonello Roccuzzo.

Preživljata veliko krizo

"Lio in Antonella, mati njegovega sina Thiaga, danes preživljata veliko krizo," piše na naslovnici tabloida. "Ona je izvedela, da je on po tekmi v Chicagu odpotoval v mesto greha in se udeležil zabave, na kateri se je družil s svetlolaso striptizeto."

Kot nalašč se je nad Messijem znašla še podoba drugega argentinskega heroja, papeža Frančiška, ki pa na njegovo žalost ni blagoslovil njegovega (domnevnega) skoka čez plot ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.