Messija vabi na ribe in krompirček

Foto: EPA
Foto: EPA
Argentinski reprezentant Pablo Zabaleta je prepričan, da lahko s pomočjo kulinaričnih dobrot Lionela Messija prepriča v selitev k Manchester Cityju.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi in Pablo Zabaleta, ki že več let skupaj igrata za argentinsko reprezentanco, se tudi v zasebnem življenju zelo dobro razumeta.

Nogometaša bosta nocoj stala na nasprotnih straneh igrišča, ko se bosta v osmini finala Lige prvakov pomerila Barcelona in Manchester City.

Zabaleta je pred tekmo z aktualnim španskim prvakom dejal, da Messija lahko prepriča v selitev k angleškemu velikanu. ''Lahko ga prepričam, da se pridruži Cityju. Rad bi ga peljal ven v Manchestru. Morda bi se odpravila v Didsbury in si privoščila ribe in krompirček. Mislim, da bi mu to bilo všeč,'' je prepričan Zabaleta, ki se je z rojakom že pogovarjal o selitvi na Otok. ''Ja, pogovarjala sva se o Cityju. Kmalu po tem, ko sem podpisal, sem se vrnil v Barcelono, kjer sem bival v njegovi hiši. Spraševal me je o Manchestru,'' je dodal 29-letnik.

Branilec angleškega prvoligaša se zaveda, da bo proti Messiju treba odigrati zbrano, saj bo izkoristil vsako najmajšo napako domače obrambe. ''Tudi če igraš dobro, lahko za trenutek umakneš pogled z žoge in bo zadel. Messi se ni prav nič spremenil. Uspeh mu ni stopil v glavo. Osvojil je vse, vendar je še vedno enak kot prej. Ko sem igral za Espanyol, sva živela v istem mestu, kjer sva se družila tri leta. Bila sva mlada, svobodna in samska. Dobri stari časi,'' je lepe spomine obujal Zabaleta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.