Šport > Nogomet
16 ogledov

Messija vabi na ribe in krompirček

lionel messi pablo zabaleta argentina EPA
Argentinski reprezentant Pablo Zabaleta je prepričan, da lahko s pomočjo kulinaričnih dobrot Lionela Messija prepriča v selitev k Manchester Cityju.

Lionel Messi in Pablo Zabaleta, ki že več let skupaj igrata za argentinsko reprezentanco, se tudi v zasebnem življenju zelo dobro razumeta.

Nogometaša bosta nocoj stala na nasprotnih straneh igrišča, ko se bosta v osmini finala Lige prvakov pomerila Barcelona in Manchester City.

Zabaleta je pred tekmo z aktualnim španskim prvakom dejal, da Messija lahko prepriča v selitev k angleškemu velikanu. ''Lahko ga prepričam, da se pridruži Cityju. Rad bi ga peljal ven v Manchestru. Morda bi se odpravila v Didsbury in si privoščila ribe in krompirček. Mislim, da bi mu to bilo všeč,'' je prepričan Zabaleta, ki se je z rojakom že pogovarjal o selitvi na Otok. ''Ja, pogovarjala sva se o Cityju. Kmalu po tem, ko sem podpisal, sem se vrnil v Barcelono, kjer sem bival v njegovi hiši. Spraševal me je o Manchestru,'' je dodal 29-letnik.

Branilec angleškega prvoligaša se zaveda, da bo proti Messiju treba odigrati zbrano, saj bo izkoristil vsako najmajšo napako domače obrambe. ''Tudi če igraš dobro, lahko za trenutek umakneš pogled z žoge in bo zadel. Messi se ni prav nič spremenil. Uspeh mu ni stopil v glavo. Osvojil je vse, vendar je še vedno enak kot prej. Ko sem igral za Espanyol, sva živela v istem mestu, kjer sva se družila tri leta. Bila sva mlada, svobodna in samska. Dobri stari časi,'' je lepe spomine obujal Zabaleta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.