Messijev učinek, ki ne bo povšeči navijačem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Z napovedano selitvijo Lionela Messija v ZDA je poskočilo zanimanje za ogled tekem Interja iz Miamija.
Oglej si celoten članek

Argentinski napadalec Lionel Messi je v pogovoru za španske medije naposled končal ugibanja glede prihodnosti in potrdil, da bo kariero nadaljeval v ZDA.

Pridružil se bo moštvu Inter Miami, katerega solastnik je nekdanji angleški nogometni zvezdnik David Beckham.

Foto: Profimedia Messi

Pogodba sicer še ni podpisana, podrobnosti dogovora pa so trenutno še v fazi usklajevanja, je za Diaro Sport in Mundo Deportivo povedal 35-letni Argentinec, trenutno član PSG-ja, s katerim je nedavno osvojil drugi naslov francoskega prvaka.

Uradno Konec ugibanj: Messi razkril, kje bo nadaljeval kariero

Z napovedanim prihodom Messija v ZDA se je onkraj Atlantika že močno povečalo zanimanje za ogled tekem Interja, cene vstopnic pa so v samo nekaj urah poletele v nebo!

Po predvidevanjih naj bi Argentinec v dresu Interja debitiral 21. julija, ko bo ekipa v Fort Lauderdalu gostila Cruz Azul. Še v torek je najnižja cena vstopnice za ogled te tekme pri ponudniku TickPick znašala 29 ameriških dolarjev, v sredo pa je poskočila na 329 dolarjev (1034-odstotno povišanje).

Povprečna cena vstopnice je pri Vivid Seats v nedeljo znašala 122 dolarjev, v sredo pa kar 373 (205-odstotno povišanje), poroča ESPN.

Messijeva krstna tekma v MLS bo bržkone najdražja v zgodovini ameriške nogometne lige. "Ko se je izvedelo, da se Messi nagiba k Interju, so cene nemudoma poskočile. Glede na njegov status najboljšega igralca na svetu, bomo na vseh gostovanjih Interja priča rekordnim cenam," je povedal vodja blagovne znamke pri TickPicku Kyle Zorn.

Foto: Profimedia Lionel Messi

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.