Šport > Nogomet
2002 ogledov

Messijev učinek, ki ne bo povšeči navijačem

Messi Profimedia
Z napovedano selitvijo Lionela Messija v ZDA je poskočilo zanimanje za ogled tekem Interja iz Miamija.

Argentinski napadalec Lionel Messi je v pogovoru za španske medije naposled končal ugibanja glede prihodnosti in potrdil, da bo kariero nadaljeval v ZDA.

Pridružil se bo moštvu Inter Miami, katerega solastnik je nekdanji angleški nogometni zvezdnik David Beckham.

Messi | Avtor: Profimedia Profimedia

Pogodba sicer še ni podpisana, podrobnosti dogovora pa so trenutno še v fazi usklajevanja, je za Diaro Sport in Mundo Deportivo povedal 35-letni Argentinec, trenutno član PSG-ja, s katerim je nedavno osvojil drugi naslov francoskega prvaka.

Messi Uradno Šport Konec ugibanj: Messi razkril, kje bo nadaljeval kariero

Z napovedanim prihodom Messija v ZDA se je onkraj Atlantika že močno povečalo zanimanje za ogled tekem Interja, cene vstopnic pa so v samo nekaj urah poletele v nebo!

Po predvidevanjih naj bi Argentinec v dresu Interja debitiral 21. julija, ko bo ekipa v Fort Lauderdalu gostila Cruz Azul. Še v torek je najnižja cena vstopnice za ogled te tekme pri ponudniku TickPick znašala 29 ameriških dolarjev, v sredo pa je poskočila na 329 dolarjev (1034-odstotno povišanje).

Povprečna cena vstopnice je pri Vivid Seats v nedeljo znašala 122 dolarjev, v sredo pa kar 373 (205-odstotno povišanje), poroča ESPN.

Messijeva krstna tekma v MLS bo bržkone najdražja v zgodovini ameriške nogometne lige. "Ko se je izvedelo, da se Messi nagiba k Interju, so cene nemudoma poskočile. Glede na njegov status najboljšega igralca na svetu, bomo na vseh gostovanjih Interja priča rekordnim cenam," je povedal vodja blagovne znamke pri TickPicku Kyle Zorn.

Lionel Messi | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice