Šport > Nogomet
1244 ogledov

Posneli sestanek Messijevega očeta in predsednika Barce

lionel messi Epa
"Moj sin se želi vrniti," je dejal oče Lionela Messija.

Lionel Messi je minuli konec tedna zaključil svojo zgodbo pri Paris Saint-Germainu, za nadaljevanje kariere ima zdaj na mizi dve ponudbi. Al Hilal, klub iz Savdske Arabije, mu za dvoletno pogodbo ponuja kar 1,2 milijardi evrov, vabi pa ga tudi Barcelona, kjer je argentinski zvezdnik že prebil 18 let. 

Leta 2021 je Messi Bracelono sicer moral zapustiti, saj si ta finančno ni mogla privoščiti njegovih uslug, katalonski velikan je zaradi slabega finančnega stanja takrat imel celo težave z registracijo novih nogometašev. 

V Messijevem taboru očitno ne gojijo zamer, vrnitev k Barci pa je očitno druga resna opcija o kateri razmišljajo v zvezdnikovem krogu. Lionelov oče Jorge se je tako v Barceloni sestal s predsednikom istoimenskega kluba Joanom Laporto, njun sestanek je bil posnet in hitro objavljen tudi na socialnih omrežjih.

"Moj sin se želi vrniti, a se moramo še o marsičem pogovorit," je izjavil Jorge Messi, ki so ga po sestanku prestregli in pospremili novinarji. Dodal je, da dokončna odločitev še ni sprejeta.

Pri Barceloni naj bi se že obrnili na vodstvo lige, ki je dejalo, da nima nič proti Messijevi vrnitvi, če bodo upoštevana finančna pravila lige. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice