Šport > Nogomet
256 ogledov

Messi vendarle še ni odigral zadnje tekme za PSG

Lionel Messi Reševalni pas/Twitter
Argentinski zvezdnik Lionel Messi bo v soboto začel tekmo 35. kroga francoskega prvenstva med Paris Saint-Germainom in Ajacciom, je potrdil trener pariškega velikana Christophe Galtier. Petintridesetletni svetovni prvak z Argentino se bo tako uradno vrnil po suspenzu kluba zaradi neodobrenega obiska Savdske Arabije.

Francoski mediji so po porazu proti Lorientu v 32. krogu in kasnejšem dvotedenskem suspenzu namigovali, da je Lionel Messi že odigral zadnjo tekmo za PSG in bo v prihodnji sezoni igral v Savdski Arabiji.

PSG je kasneje po številnih pogovorih z argentinskim zvezdnikom zagotovil, da bo ta do konca prvenstva še igral za klub, uradnega odhoda Argentinca po koncu pogodbe 30. junija pa še niso potrdili.

"Lionel Messi bo začel jutrišnjo tekmo," je na novinarski konferenci, kot navaja francoska tiskovna agencija AFP, dejal Galtier.

"Govoril sem z njim, je zelo sproščen in pripravljen igrati. Odločen je, da osvoji še en naslov francoskih prvakov," je dodal glavni trener PSG. O suspenzu, ki je sicer trajal šest dni oziroma do vrnitve na treninge, Galtier ni želel govoriti.

Do konca sezone francoskega državnega prvenstva so še štirje krogi. Parižani imajo na vrhu šest točk naskoka pred drugouvrščenim Lensom. Še dve točki več zaostaja Marseille.

Lens že nocoj čaka domači obračun z Reimsom, Marseille pa bo v nedeljo gostil Angers slovenskega reprezentanta Mihe Blažiča.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.