Šport > Nogomet
2590 ogledov

Cene vstopnic za ogled Messija v nebo: "Ali nas bo nosil na hrbtu?"

Lionel Messi Epa
Lionel Messi bo z argentinsko izbrano vrsto sredi junija odigral prijateljsko tekmo na Kitajskem. Nasprotnik bo reprezentanca Avstralije.

Kitajski ljubitelji nogometa bodo morali poseči kar globoko v žep, da si ogledajo prijateljsko nogometno tekmo med svetovnimi prvaki Argentinci s kapetanom Lionelom Messijem in Avstralijo. Cene vstopnic bodo stale vse do 630 evrov, kitajske organizatorje povzema francoska tiskovna agencija AFP.

Delavski stadion v Pekingu, ki bo 15. junija gostil "povratno tekmo osmine finala SP 2022 v Katarju, ki jo je Argentina tudi z golom Messija dobila z 2:1", sprejme 68.000 gledalcev.

Lionel Messi Gavči Šport Messi prihaja na Kitajsko

Vstopnice bodo ljubitelje nogometa stale od 580 (76 evrov) do 4800 juanov (630 evrov). Na VIP tribuni pa so na voljo najdražje vstopnice za 18.000 juanov (2360 evrov).

Pri ljubiteljih nogometa je bilo zaradi visokih cen, gre za prijateljsko tekmo, kar nekaj negodovanja,. "Prijavil vas bom zaradi kraje," je na družbenem omrežju Weibo, ki je podoben Twitterju, zapisal eden od ljubiteljev nogometa. "Ali nas bo Messi med tekmo nosil na hrbtu?" se tam sprašuje drugi.

Leo Messi Iz kluba potrdili Šport Uradno: Messi sprejel odločitev o svoji prihodnosti

A zanimanje za tekmo je veliko, saj bo Mesi na Kitajskem gostoval prvič po letu 2017. Drugi razlog pa je morda tudi dejstvo, da so na Kitajskem šele pred kratkim ukinili stroge ukrepe za preprečevanje širjenja novega koronavirusa in je športno življenje tam komajda zaživelo.

V luči gostovanja Argentine se organizatorji zdaj trudijo preprečiti preprodajo vstopnic. Te so izdane osebno in poimensko, ljubitelji nogometa pa se bodo morali ob vhodu v stadion identificirati z osebno izkaznico ali potnim listom.

Cristiano Ronaldo Iz njegovih ust Šport Zdaj ni več dvoma, kje bo kariero nadaljeval Ronaldo Jose Mourinho Nor posnetek Šport Mourinho zakuhal incident! Portugalec na parkirišču napadel sodnike

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.