Šport > Nogomet
3628 ogledov

Mourinho zakuhal incident! Portugalec na parkirišču napadel sodnike

Jose Mourinho Reševalni pas/Twitter
Jose Mourinho je imel hude pripombe na račun glavnega sodnika finala evropske lige Anthonyja Taylorja, katerega je na parkirišču po tekmi celo verbalno napadel.

Evropska nogometna zveza (Uefa) je sporočila, da bo počakala na uradno poročilo sinočnje finalne tekme evropske lige, ki jo je Sevilla v Budimpešti po enajstmetrovkah dobila proti Romi, preden bo ukrepala po hudem incidentu, ki se je zgodil po koncu tekme.

Trener Rome Jose Mourinho je namreč po tekmi besnel zaradi sojenja Angleža Anthonyja Taylorja.  Mourinho je po tekmi izjavil, da je njegova ekipa nezasluženo izgubila in glavnega sodnika Taylorja obtožil, da je vplival na razplet tekme.

Danes pa so se na družbenih omrežjih pojavili še video posnetki, na katerih na parkirišču pri stadionu Mourinho čaka na Taylorja in druge sodnike, na katere se je nato spravil z neprimernimi gestami. Slišati je bilo predvsem besedo "je***a sramota".

Taylor je sicer med tekmo pokazal rumeni karton Mourinhu, ob tem pa še 13 igralcem, med njimi sedmim Rome, a kljub toči kartonov ni želel izključiti Erika Lamele, ki bi si po mnenju Portugalca zaslužil izključitev

Mourinha je prav tako zmotila odločilna enajstmetrovka, katero je zadel Gonzalo Montiel. To je bil njegov drugi kazenski strel na tekmi, prvega je ubranil Rui Patricio, a je moral ponovno med vratnici, ker so sodniki dosodili, da je predčasno zapustil golovo črto.

Legendarni Portugalec je sicer po tekmi šokiral tudi s številnimi drugimi nepričakovanimi izjavami.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Toma 19:55 01.junij 2023.

    Fužbal, št. 1 v nasilju!

  • norigolobizem 18:33 01.junij 2023.

    sam po tintari portugalski pa bo mir

Sorodne novice