Šport > Nogomet
1184 ogledov

Ne boste verjeli, katerega trenerja želi Paris SG

José Mourinho AS Roma Epa José Mourinho.
Legendarni strateg naj bi bil tarča kluba iz francoske prestolnice.

Po informacijah televizijske postaje RMC Sport naj bi se pri pariškem nogometnem prvaku PSG zanimali za zvezdniškega trenerja Joséja Mourinha

Športni direktor PSG Luís Campos naj bi bil prepričan, da je njegov portugalski rojak najboljša izbira, da z načrtovano kadrovsko spremembo popelje klub v težavah do tako želenega uspeha.

Po poročanju RMC Sport naj bi Mourinho oziroma njegovi bližnji zanikali neposredna pogajanja s Parižani, saj ima Portugalec pogodbo z italijansko AS Romo še do sredine leta 2024. Namesto tega se Campos pogaja z Mourinhovim agentom Jorgejem Mendesom.

Nadaljevanje dela trenerja Christopheja Galtierja, ki pariško ekipo vodi šele od lanskega poletja, je malo verjetno po zgodnjih izpadih iz Lige prvakov in francoskega pokala.

PSG je v nedeljo premagal (1:3) že izpadlo ekipo Troyes in ima na lestvici štiri tekme pred koncem francoskega prvenstva šest točk prednosti pred najbližjim zasledovalcem Lensom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice