Šport > Nogomet
9330 ogledov

Pri PSG šokirani, Messi odšel brez dovoljenja

Lionel Messi Epa
Lionel Messi je odpotoval v Savdsko Arabijo.

Lionel Messi je neprijetno presenetil vodstvo pariškega kluba. Le nekaj ur po ligaškem porazu PSG-ja proti Lorientu (1:3) je namreč sedel na letalo in odpotoval v Savdsko Arabijo, v državo, ki argentinskemu supezvezdniku za vlogo ambasadorja namenja visoke zneske. Nogometašev odhod je presenetil trenerja Christopha Galtierja in športnega direktorja kluba Luisa Camposa.

Pri L'Equipe so zapisali, da je Messi najverjetneje pričakoval, da bo s soigralci, tako kot je to v navadi po ligaških tekmah, dobil dva prosta dneva, a se to po nepričakovanem porazu ni zgodilo. V ponedeljek je bil pri PSG tako na sporedu normalen trening, ki pa je minil brez Argentinca.

Francoski mediji pišejo, da je Messi s svojo potezo šokiral klub in tudi soigralce, ki so trenirali, medtem pa je zvezdnik v Savdski Arabiji v promocijske namene z družino poziral v družbi gazel.

PSG ima v francoskem prvenstvu zdaj sicer le še pet točk naskoka pred Marseillom. Do konca prvenstva bo odigranih še pet ligaških krogov. 

Messiju po tej sezoni poteče pogodba s pariškim velikanom.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice