Šport > Nogomet
2021 ogledov

Predsednik lige o vrnitvi Messija: To je kot podzemna železnica

Lionel Messi Epa
Predsednik lige pravi, da bi ob prihodu Messija Barcelona morala znižati plače ostalim igralcem.

Predstavniki Barcelone so se na neformalnem kosilu sestali s predstavniki La Lige in se pogovorili o možnostih za vrnitev Lionela Messija v katalonski klub. Superzvezdnik je pred dvema sezona zapustil Barco, saj si ta ob finančnih težavah ni mogla privoščiti izdatkov, ki bi sedli na račun Argentinca. Temu zdaj poteče pogodba s PSG.

Predsednik La Lige Javier Tebas je bil pred dvema sezonama neusmiljen, tudi zdaj pa meni, da imajo Katalonci pred sabo še kar nekaj ovir. "Trenutno se mi zdi, da je ta posel zelo zapleten. Še je nekaj časa, a pri Barceloni bodo morali odpustiti nekaj igralcev in zmanjšati plače, da bi lahko registrirali Messija. Tu je še neznanka, kakšna bi bila njegova plača. Veliko je še nejasnosti," je dejal Tebas.

Nato je še dodal: "Barcelona ni Paris Saint-Germain, ki si zaradi svojih finančnih zmožnosti lahko privošči visoke plače. Če želijo pri Barci pripeljati nove igralce, se morajo zmanjšati prejemki tistih, ki so že tu. To je kot podzemna železnica. Ljudi morate spustiti ven, da lahko sami vstopite." 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice