Šport > Nogomet
27941 ogledov

Obljubila, da se bo slekla, zdaj jo navijači pozivajo, naj izpolni obljubo

Raffaella Fico Instagram
"Če bo Napoli prvak, se slečem do golega," je pred časom dejala Raffaella Fico. Napoli je prvak, zdaj jo na tisoče vročekrvnih neapeljskih navijačev poziva, naj izpolni svojo obljubo. Pa jo bo?

Italijanska igralka, manekenka in pevka Raffaella Fico, ki ima otroka z italijanskim nogometašem Mariem Balotellijem, s katerim sta bila v preteklosti v zvezi, je goreča navijačica Napolija. Italijanska zasedba je prvič po letu 1990 dočakala t. i. "scudetto", veselje in rajanje na ulicah Napolija je bilo nepopisno, ko se je polegel glavobol in se je nehal maček, pa so se navijači spomnili besed Raffaelle Fico, ki je pred časom obljubila, da se bo slekla, v kolikor bo Napoli res postal italijanski prvak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ficoraffaella (@ficoraffaella)

Navijači Napolija besed lepotice, za katero vzdihujejo številni moški, niso pozabili. V Instagram profilu so jo zasuli s številnimi sporočili, s katerimi jo opominjajo na besede, ki jih je izrekla med sezono. "Obljubila si, da se boš slekla. Pričakujemo, da te obljube tudi izpolniš," so le ene v nizu sporočil, ki jih je dobila Italijanka, danes poroča 24sata. Raffaella zaenkrat molči, navijači tako (še) tavajo v temi in čakajo na dan, ko bo sporočila, ali bo obljubo izpolnila ali ne. 

Komentarjev 3
  • kapibara 07:57 08.maj 2023.

    Naj se spomni na eno isto tako, mislim da iz Anglije.. "polih ust obljub", ki je obljubila enako nagrado.. najela fotografa, gola tekla preko nekega travnika/ igrišča..on pa jo snemal z razdalje najmanj 100 metrov- BREZ ZUMA !!!

  • Avatar Kimberley-Echo
    Kimberley-Echo 16:11 07.maj 2023.

    Vse Slovenke so lepše od nje!