Šport > Nogomet
321 ogledov

Pri PSG končali vsa ugibanja o sodelovanju z Messijem

Lionel Messi Epa
V PSG potrdili, da z Messijem ne bodo podaljšali sodelovanja.

Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi bo ob koncu sezone zapustil vrste Paris Saint-Germaina. Pri PSG so namreč potrdili, da z Messijem ne bodo podaljšali sodelovanja.

Messi bo zapustil Paris Saint-Germain po zadnji tekmi sezone, so prvaki Ligue 1 sporočili na družbenih omrežjih. PSG bo doma gostil Clermont.

"Po dveh sezonah v prestolnici se bo avantura Lea Messija s Paris Saint-Germainom končala ob koncu sezone 2022/23," francoska tiskovna agencija AFP povzema sporočilo kluba.

Messija mediji že več tednov povezujejo z odhodom v Savdsko Arabijo, kjer od januarja igra njegov večni rival Cristiano Ronaldo. Piše se tudi o vrnitvi v Barcelono, ki jo je Messi zapustil zaradi finančnih težav, omenjena pa sta bila tudi kluba Inter Miami, ki je v delni lasti Davida Beckhama, in Newell's Old Boys, klub iz Messijevega rojstnega kraja Rosario.

Messi, ki je lani z Argentino osvojil naslov svetovnega prvaka, je pred dvema sezonama okrepil PSG ob šokantnem prestopu iz Barcelone. Glavni cilj njegovega prihoda na Park princev je bil, da bi PSG-ju pomagal osvojiti izmuzljivo ligo prvakov, vendar mu ta cilj ni uspel.

Francoskemu klubu je v lanski sezoni Real Madrid v osmini finala lige prvakov končal sanje o cenjenem evropskem naslovu, letos pa ga je doletela enaka usoda ob soočenju z Bayernom iz Münchna.

Argentinec je v Parizu pri s Katarjem lastniško povezanem klubu zaslužil plačo v višini 30 milijonov evrov na leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice