Šport > Nogomet
21591 ogledov

Oglasila se je žena: "Ne pusti me same, ne znam živeti brez tebe"

Instagram
Sporočila podpore španskemu vratarju iz vrst PSG-ja prihajajo z vseh strani, oglasila se je tudi njegova žena.

Španski vratar Sergio Rico, član francoskega PSG, po padcu s konja okreva na intenzivnem oddelku bolnišnice v Sevilli, kamor je odpotoval dan po osvojitvi naslova državnega prvaka.

Zdravstveno stanje 29-letnega čuvaja mreže, ki je v nesreči utrpel poškodbo glave in možganske krvavitve, je stabilno, a še vedno zelo zaskrbljujoče.

Sergio Rico Šok Šport Včeraj je postal državni prvak, danes v kritičnem stanju

Natančne okoliščine nesreče še niso znane, neuradno pa mediji poročajo, da naj bi po padcu s konja dobil močan udarec v glavo. Poleg možganskih krvavitev naj bi utrpel tudi resne poškodbe hrbtenice in zlom čeljusti.

Sporočila podpore že nekaj dni prihajajo z vseh koncev sveta, v navezavi na družinsko tragedijo pa se je z objavo na družbenih omrežjih oglasila tudi nogometaševa žena Alba Silva.

 | Avtor: Instagram Instagram

"Hvala vam za vso ljubezen in vašo podporo. Veliko ljudi moli za Sergiovo ozdravitev. Moj mož je zelo močan. Ni besed, s katerimi bi lahko opisala svoje občutke," je sporočila spletna vplivnica.

Nekaj ur kasneje je objavila še njuno poročno fotografijo s srce parajočim sporočilom: "Ne pusti me same, ljubezen moja, saj prisežem, da ne morem in ne znam živeti brez tebe. Čakamo te. Neskončno te imamo radi."

PSG Bori se za življenje Šport Znane podrobnosti hude nesreče zvezdnika PSG-a
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alba Silva (@albasilvat)

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 14