Šport > Nogomet
4997 ogledov

Znane podrobnosti hude nesreče zvezdnika PSG-a

Sergio Rico Profimedia
Vratar PSG-a naj bi si v nesreči pri ježi konja zlomil hrbtenico in utrpel možgansko kap.

Rezervni vratar francoskega velikana PSG-a Španec Sergio Rico se še vedno nahaja v zelo resnem stanju v bolnišnici v Andaluziji, potem ko je v nedelju pri ježi konja utrpel hudo nesrečo.

"Naslednjih 48 ur bo ključnih in se jih smatra za odločilne pri oceni njegovega stanja," so zapisali pri španskem spletnem portalu Relevo, kjer so tudi razkrili prve podrobnosti nesreče.

Po njihovih informacijah naj bi se Ricov konj zaletel s pobeglim konjem. Rico je skupaj s svojim konjem pristal na tleh, medtem ko naj bi med drugim prejel še udarec v glavo s kopitom.

Španski vratar naj bi tako utrpel zlom hrbtenice ter možgansko kap, po poročilih televizijskega kanala Sur pa naj bi bil v bolnišnici priklopljen na aparate za ohranjanje življenja.

Sergio Rico | Avtor: Profimedia Profimedia

Rico je sicer s PSG-om v soboto zvečer postal francoski prvak, medtem ko se je v nedeljo že vrnil v domačo Andaluzijo, kjer se je udeležil tragične ježe.

Občasni španski reprezentant je član PSG-a že od leta 2019, a je za Parižane v štirih sezonah zbral vsega 24 nastopov.

Je otrok Seville, za katero je zbral kar 170 natsopov v vseh tekmovanjih ter z njo dvakrat osvojil evropsko ligo. Razen za omenjena kluba je kot posojen igralec branil še za Fulham in Mallorco.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice