Šport > Nogomet
9826 ogledov

Legenda nad Messija: Žalostno. Saj si že zaslužil dovolj?

Marco van basten Profimedia
Po zapisih, da se bo Lionel Messi preselil v Savdsko Arabijo, se je oglasil eden najboljših iz konca 80-ih in začetka devetdesetih let.

Po pisanju številnih medijev bo Lionel Messi po koncu te sezone zapustil francoskega velikana PSG in kariero nadaljeval v Savdski Arabiji. Pri AFP so zapisali, da gre za zanesljive informacije.

Že nekaj časa se je sicer šušljalo, da bo argentinski velezvezdnik sklenil pogodbo s klubom Al-Hilal. Pri AFP trdijo, da bo šlo za ogromne zneske, točnih številk pa niso podali. Ugiba se, da bo Messi z igranjem v Savdski Arabiji v naslednjih letih zaslužil med 500 in 600 milijoni evrov. 

Svoje mnenje o vsem skupaj je podal legendarni nizozemski napadalec Marco van Basten. "Mislim, da je to pravzaprav žalostno. Da moraš za ta denar oditi tam. Saj si že zaslužil dovolj, zdaj počni tisto, kar ti je všeč. Tega si ne predstavljam. Saj si svoj šef, mar ne? Lahko bi igral kjerkoli bi si zaželel," je dejal nekdanji član Ajaxa, AC Milana in nizozemske reprezentance.

S slednjo je osvojil naslov evropskih prvakov leta 1988, mnogi ljubitelji nogometa pa ne morejo pozabiti njegovega zadetka v finalu proti Sovjetski zvezi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice