Šport > Nogomet
7088 ogledov

Velik zasuk v primeru Messija in PSG

Lionel Messi Reševalni pas/Twitter
Pri PSG-u so se odločili, da prekličejo Messijev suspenz, Argentinec se tako vrača na treninge.

Nogometni zvezdnik Lionel Messi po pričakovanju ni bil del ekipe PSG-a, ki je v 34. krogu francoske lige s 3:1 premagala Troyes. Argentinec je namreč pred enim tednom brez dovoljenja svoje ekipe odpotoval v Savdsko Arabijo, kjer je izpolnjeval svoje ambasadorske dolžnosti.

PSG je imel zaradi slabih rezultatov takrat na razporedu kazenski trening, na katerem pa se Messi ni pojavil. V klubu so se zato odločili, da za dva tedna Messija vržejo iz svoje prve ekipe, s katero ni smel trenirati, prav tako pa bi za omenjeno obdobje ostal brez plače.

Messi se je v tem času javno opravičil za svoje dejanje, klub pa je opravičilo očitno tudi sprejel. Argentinec je namreč od ponedeljka ponovno priključen prvi ekipi, s katero je tudi opravil že trening. Prav tako naj bi bil po pisanju francoskih medijev v kadru za prihajajočo tekmo proti Ajacciu, katero bi sicer moral zaradi suspenza izpustiti.

Messiju sicer pogodba z aktualnim francoskim prvakom poteče poleti in vse bolj verjetno se zdi, da bo po dveh letih zapustil Pariz. Kot glavne favorite za Messijev podpis se tako omenja "njegovo" Barcelono, Inter Miami Davida Beckhama ter nesramno bogati savdskoarabski Al Hilal.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice