Messijeva ''velika gesta''

Foto: EPA
Foto: EPA
Lionel Messi je zaslužen za najlepšo potezo na tekmi španskega pokala z Valencio, na kateri je žogo, s katero je zabil hat-trick, prepustil Luisu Suárezu. Urugvajec je namreč zabil še enega več.
Oglej si celoten članek

Barcelona je na prvi polfinalni tekmi pokala Copa del Rey povozila Valencio (7:0) in španskemu prvoligašu prizadejala enega najhujših porazov v zgodovini kluba.

Zablestela sta Luis Suárez in Lionel Messi, ki sta bila zaslužna za vseh sedem golov Barcelone - Urugvajec je dosegel štiri, Argentinec pa tri zadetke.

Nogometaši, ki dosežejo hat-trick, praviloma domov odnesejo žogo, a tokrat sta bila do tega privilegija upravičena kar dva nogometaša španskega prvaka. Po poročanju Mundo Deportiva je delegat Carles Naval najprej pristopil do Messija in ga vprašal, če želi ''pravo'' žogo. Argentinec ga je zavrnil in dejal, naj jo izroči Suárezu.

Katalonski mediji so potezo označili za ''veliko gesto'', Messi pa je domov odnesel ''repliko'', ki ga bo spominjala na ta zgodovinski večer. Nogometaša sta s spominkoma pozirala v garderobi in fotografijo delila na družabnih omrežjih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:09 4. Februar 2016.

    Ok. Prvo kot prvo je to logično in bi bilo izjemno egoistično od Lea, če bi želel tisto žogo. Navsezadnje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.