Messiju prisolil zaušnico

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)

Your browser doesn’t support HTML5 video

"Igral si za Newell's Old Boys, jaz pa sem navijač Rosaria Central," je neznani mladenič zabrusil Leu Messiju, ko si je ta med kosilom vzel čas za slikanje z navijači, in mu prisolil zaušnico.
Oglej si celoten članek

Incident se je zgodil v Rosariu, rodnem mestu Lionela Messija. Argentinec se je po koncu naporne in uspešne sezone vrnil v domovino, kjer si nabira novih moči pred pokalom Amerike. Kljub njegovi slavi pa nad njim vsi niso navdušeni. Napadalec Barcelone se je s prijateljem odpravil v restavracijo na kosilo. Pred restavracijo se je v trenutku nabrala skupina šolarjev, ki so se hoteli slikati s prvim zvezdnikom Barcelone. Argentinec jim je ugodil in stopil iz restavracije. Med veselim fotografiranjem pa šok. V bližino Messija je stopil neznan mladenič in mu zabrusil: "Igral si za Newell's Old Boys (pred odhodom v Barcelono, op. p.), jaz pa sem navijač Rosaria Central." Trenutek zatem je slovitemu Argentincu prisolil zaušnico in izginil neznano kam. Presenečeni Messi se na provokacijo seveda ni odzval in se po incidentu vrnil v restavracijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.