Šport > Nogomet
21 ogledov

Messiju prisolil zaušnico

(Foto: Reuters)
1/2
Žurnal24 main
"Igral si za Newell's Old Boys, jaz pa sem navijač Rosaria Central," je neznani mladenič zabrusil Leu Messiju, ko si je ta med kosilom vzel čas za slikanje z navijači, in mu prisolil zaušnico.

Incident se je zgodil v Rosariu, rodnem mestu Lionela Messija. Argentinec se je po koncu naporne in uspešne sezone vrnil v domovino, kjer si nabira novih moči pred pokalom Amerike. Kljub njegovi slavi pa nad njim vsi niso navdušeni. Napadalec Barcelone se je s prijateljem odpravil v restavracijo na kosilo. Pred restavracijo se je v trenutku nabrala skupina šolarjev, ki so se hoteli slikati s prvim zvezdnikom Barcelone. Argentinec jim je ugodil in stopil iz restavracije. Med veselim fotografiranjem pa šok. V bližino Messija je stopil neznan mladenič in mu zabrusil: "Igral si za Newell's Old Boys (pred odhodom v Barcelono, op. p.), jaz pa sem navijač Rosaria Central." Trenutek zatem je slovitemu Argentincu prisolil zaušnico in izginil neznano kam. Presenečeni Messi se na provokacijo seveda ni odzval in se po incidentu vrnil v restavracijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.