Mexès manjkal na tekmi Milana ... zaradi solarija?!

Foto: EPA
Foto: EPA
Milan je s torkovo zmago v Glasgowu znova zadihal, podrobnejši spremljevalci milanske ekipe pa so se spraševali, kje za vraga je bil branilec Philippe Mexès.
Oglej si celoten članek

Problematični francoski branilec Philippe Mexès ni sodeloval pri navdušujoči zmagi AC Milana nad Celticom (3:0), ki je pomirila nezadovoljne navijače iz mesta mode. Šlo naj bi za manjšo poškodbo soigralca Valterja Birse, natančneje za težavo z levim očesom.

Tuttosport poroča, da se je tudi priznana zdravniška služba v Milanellu skupaj z direktorjem kluba Adrianom Gallianijem čudila nad "bizarnimi" težavami francoskega lepotca, ki imajo še bolj bizaren izvor.

Zavidljivo porjavel

Gre namreč za "akutno posteriorno multifokalno plakoidno pigmentno epitelopatijo", kar po kmečko pomeni, da ima Francoz težave z osrednim vidom levega očesa, Tuttosport pa poroča, da je do težav prišlo zaradi prepogostih obiskov solarija.

Na nedavni prireditvi Milanove fundacije se naj bi namreč Mexès pojavil z "zavidljivo porjavelostjo", ki je povsem zasenčila vse soigralce, toda cena, ki jo je moral plačati za lepoto, je bila, kot vedno, visoka ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.