Šport > Nogomet
24 ogledov

Mexès manjkal na tekmi Milana ... zaradi solarija?!

Rami Mexes Švedska Francija Kijev Euro 2012 EPA
Milan je s torkovo zmago v Glasgowu znova zadihal, podrobnejši spremljevalci milanske ekipe pa so se spraševali, kje za vraga je bil branilec Philippe Mexès.

Problematični francoski branilec Philippe Mexès ni sodeloval pri navdušujoči zmagi AC Milana nad Celticom (3:0), ki je pomirila nezadovoljne navijače iz mesta mode. Šlo naj bi za manjšo poškodbo soigralca Valterja Birse, natančneje za težavo z levim očesom.

Tuttosport poroča, da se je tudi priznana zdravniška služba v Milanellu skupaj z direktorjem kluba Adrianom Gallianijem čudila nad "bizarnimi" težavami francoskega lepotca, ki imajo še bolj bizaren izvor.

Zavidljivo porjavel

Gre namreč za "akutno posteriorno multifokalno plakoidno pigmentno epitelopatijo", kar po kmečko pomeni, da ima Francoz težave z osrednim vidom levega očesa, Tuttosport pa poroča, da je do težav prišlo zaradi prepogostih obiskov solarija.

Na nedavni prireditvi Milanove fundacije se naj bi namreč Mexès pojavil z "zavidljivo porjavelostjo", ki je povsem zasenčila vse soigralce, toda cena, ki jo je moral plačati za lepoto, je bila, kot vedno, visoka ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.