Miamiju ni všeč Linsanity

Foto: EPA
Foto: EPA
Tudi to se zgodi! Košarkarji Miamija so na tekmi z New Yorkom zaustavili vzhajajočo zvezdo NBA košarke Jeremyja Lina.
Oglej si celoten članek

Jeremy Lin, ki je v zadnjem času s svojimi odličnimi predstavami obnorel ljubitelje ameriške košarke, je bil zaustavljen na dvoboju z Miamijem. V svojo statistiko je tako vpisal le osem točk, šest skokov in samo eno podajo. Iz igre je zadel le enega od 11 metov. A ena slabša predstava najverjetneje ne bo zaustavila fenomena z imenom Linsanity. Lin je v zadnjih 11 tekmah, ko se je iz rezervista prelevil v enega najbolj priljubljenih igralcev lige, dosegal v povprečju po 23,9 točke in 9,2 podaje.

"Enostavno mu je zmanjkalo moči v nogah. Igrali smo tudi včeraj. Se zgodi, to je učni proces ... Igrali smo morda tudi proti najboljši ekipi v ligi," je predstavo Lina opisal njegov trener Mike D'Antoni.

Pri Miamiju je tokrat sicer blestela "sveta" trojica. Chris Bosh je zbral 25 točk in osem skokov, Dwyane Wade je k zmagi prispeval tri točke manj, LeBron James pa je k 20 točkam dodal še devet skokov in osem podaj.

Ostali rezultati:

Atlanta 76ers : Orlando Magic                             83:78
Denver Nuggets : San Antonio Spurs 99:114
Oklahoma City Thunder
: Los Angeles Lakers 100:85

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.