Šport > Košarka
16 ogledov

Miamiju ni všeč Linsanity

Lin EPA
Tudi to se zgodi! Košarkarji Miamija so na tekmi z New Yorkom zaustavili vzhajajočo zvezdo NBA košarke Jeremyja Lina.

Jeremy Lin, ki je v zadnjem času s svojimi odličnimi predstavami obnorel ljubitelje ameriške košarke, je bil zaustavljen na dvoboju z Miamijem. V svojo statistiko je tako vpisal le osem točk, šest skokov in samo eno podajo. Iz igre je zadel le enega od 11 metov. A ena slabša predstava najverjetneje ne bo zaustavila fenomena z imenom Linsanity. Lin je v zadnjih 11 tekmah, ko se je iz rezervista prelevil v enega najbolj priljubljenih igralcev lige, dosegal v povprečju po 23,9 točke in 9,2 podaje.

"Enostavno mu je zmanjkalo moči v nogah. Igrali smo tudi včeraj. Se zgodi, to je učni proces ... Igrali smo morda tudi proti najboljši ekipi v ligi," je predstavo Lina opisal njegov trener Mike D'Antoni.

Pri Miamiju je tokrat sicer blestela "sveta" trojica. Chris Bosh je zbral 25 točk in osem skokov, Dwyane Wade je k zmagi prispeval tri točke manj, LeBron James pa je k 20 točkam dodal še devet skokov in osem podaj.

Ostali rezultati:

Atlanta 76ers : Orlando Magic                             83:78
Denver Nuggets : San Antonio Spurs 99:114
Oklahoma City Thunder
: Los Angeles Lakers 100:85

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.