Milan dokončno obupal nad Kakajem

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Možnosti, da bi se Kaka preselil nazaj v Milan, so iz dneva v dan manjše. Nogometaš Reala je v italijanskem klubu dosegel svoje največje uspehe, Adriano Galliani pa je oznanil, da se Milan umika iz lova na Brazilca.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA adriano galliani milan Podpredsednik milanskega kluba Adriano Galliani je v elektronskem sporočilu predsedniku Reala Florentinu Perezu oznanil, da se Milan umika iz lova na Kakaja. Po pisanju španskih in italijanskih medijev so v taboru Real Madrida zahtevali najmanj 20 milijonov evrov, cena, ki si je italijanski klub nikakor ne more privoščiti.

Foto: EPA florentino perez real madrid Pri Milanu so upali, da jim bo uspelo doseči dogovor o posoji Brazilca, vendar so v Madridu odločeni, da pride v poštev le prestop za stalno. V Italiji si ne morejo privoščiti financiranja Kakaja, ki pri Realu zasluži slabih deset milijonov evrov na sezono. Brazilcu je še vedno odprta možnost odhoda v ZDA, vendar Kaka nad takšnim scenarijem ni najbolj navdušen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.