Milanič: To je krivica

Foto: Saša Despot nogomet Olimpija-Maribor
Trenerja Maribora je doletela tekma prepovedi.
Oglej si celoten članek

Vodilno moštvo slovenske Prve Lige bo na ligaški tekmi s Krškim vodil Saša Gajser, potem ko je disciplinski sodnik tekmovanje izrekel tekmo prepovedi Darku Milaniču.

Strateg Maribor je bil dodatno kaznova po izključitvi na tekmi s Triglavom, si je zaradi ugovarnjanja prislužil mesto na tribun.

Milanič je sicer do zadnjega verjel, da ga disciplinski sodnik ne bo kaznoval. Pri tem je vztrajal tudi po koncu včerajšnjega treninga, ko je novinarjem dejal: "Do tega medijskega termina pred treningom še nismo dobili nobenega obvestila o morebitnih ukrepih, niti obrazložitve, zakaj sem bil izključen. Pričakujem, da ne bom kaznovan, saj nisem žalil ali rekel kaj neprimernega. Le dvakrat sem ponovil besede ‘Nič ni rekel’. Če bom kaznovan, se mi bo zgodila krivica in upam, da mi bo omogočeno, da vodim moštvo v Krškem."

Disciplinski sodnik Znana kazen za Darka Milaniča in goriške huligane

Disciplinski sodnik Roman Rogelj je bil očitno drugačnega mnenja in Milaniča kaznoval s tekmo prepovedi. Maribor, ki ima na lestvici varnih deset točk prednosti pred Olimpijo, se bo danes ob 16.45 pomeril s Krškim.

Legenda Maribora Simeunovič: "Ne vidim razloga za paniko."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.