Milanu rekordni šesti superpokal

Foto: Reuters Zlatan Ibrahimović superpokal Inter Milan Foto: Reuters Kevin Prince Boateng Superpokal Inter Milan Foto: Reuters Wesley Sneijder Inter Milan Foto: Reuters Thiago Motta Superpokal Inter Milan Foto: Reuters Superpokal Inter Milan Foto: Reuters Dejan Stanković Superpokal Inter Milan Foto: Reuters Superpokal Inter Milan
Italijanski nogometni državni prvak Milan in njegov mestni tekmec ter pokalni prvak Inter sta danes v Pekingu igrala finale superpokala, v katerem so slavili rdeče-črni z 2:1 (0:1).
Oglej si celoten članek

Novi – rekordno šestič – prvak v italijanskem superpokalu je Milan. Varovanci Massimiliana Allegrija so v Pekingu na stadionu Ptičje gnezdo z 2:1 pokorili nogometaše Interja, ki so po prvem polčasu vodili z 1:0 po golu Wesleyja Sneijderja v 22. minuti tekme. Nizozemca, ki je v svojem slogu s prostega strela pometel pajčevino Milanovega gola, so sicer v soboto nekateri italijanski mediji že razglasili za nogometaša Manchestra Cityja, nato pa so to le nekaj ur kasneje negirali britanski mediji.

Le en zadetek varovancev novega trenerja Gian Piera Gasperinija pa je bil premalo za končno veselje, saj sta na sceno pri mestnih rivalih stopila Šved bosanskih korenin Zlatan Ibrahimović in ganski nogometaš Kevin Prince Boateng. Ibra je v 60. minuti najprej poskrbel za izenačenje, slabih 10 minut kasneje pa je za veselje rdeče-črnih s strelom iz ležečega položaja poskrbel Boateng, ki je v mrežo pospravil odbitek Patovega strela.

AC Milan : Inter 2:1 (0:1)
Ibrahimović (60), Boateng (69); Sneijder (22)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.