Mišičnjaki uspešni v Madridu

Foto: Maxximum.si Miha Zupan Tanja Canc Saso Petek Foto: Maxximum.si Miha Zupan Tanja Canc Saso Petek Foto: Maxximum.si Miha Zupan Tanja Canc Saso Petek Foto: Maxximum.si Arnold Schwarzenegger Foto: Maxximum.si Arnold Schwarzenegger
Med sedmim in devetim oktobrom je v Madridu v Španiji potekalo prvo evropsko tekmovanje Arnold Classic v fitnesu in bodibildingu, udeležili pa so se ga tudi trije Slovenci: Miha Zupan, Sašo Petek in Tanja Čanč.
Oglej si celoten članek

Tekmovanje, ki je že več let zaporedoma eno izmed največjih tovrstnih tekmovanj v ZDA, je organiziral sam Arnold Schwarzenegger. Zaradi velikega uspeha je tekmovanje dobilo svojo različico letos prvič tudi v Evropi. V Madrid je odpotovala tudi ekipa Maxximuma, ki je v najboljši svetovni amaterski konkurenci dosegla izvrstne uvrstitve. Miha Zupan je osvojil tretje mesto v kategoriji do 100 kg, Sašo Petek je bil v kategoriji preko 100 kg dvanajsti in Tanja Čanč v kategoriji bikini odlična sedma. Seveda je bil na tekmovanju prisoten tudi sam Arnold. Ob otvoritveni slovesnosti je povedal, da si je zadal cilj, da postaneta fitnes in bodibilding olimpijska športa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.