Šport
462 ogledov

Mišičnjaki uspešni v Madridu

Miha Zupan Tanja Canc Saso Petek
1/5
Maxximum.si
Med sedmim in devetim oktobrom je v Madridu v Španiji potekalo prvo evropsko tekmovanje Arnold Classic v fitnesu in bodibildingu, udeležili pa so se ga tudi trije Slovenci: Miha Zupan, Sašo Petek in Tanja Čanč.

Tekmovanje, ki je že več let zaporedoma eno izmed največjih tovrstnih tekmovanj v ZDA, je organiziral sam Arnold Schwarzenegger. Zaradi velikega uspeha je tekmovanje dobilo svojo različico letos prvič tudi v Evropi. V Madrid je odpotovala tudi ekipa Maxximuma, ki je v najboljši svetovni amaterski konkurenci dosegla izvrstne uvrstitve. Miha Zupan je osvojil tretje mesto v kategoriji do 100 kg, Sašo Petek je bil v kategoriji preko 100 kg dvanajsti in Tanja Čanč v kategoriji bikini odlična sedma. Seveda je bil na tekmovanju prisoten tudi sam Arnold. Ob otvoritveni slovesnosti je povedal, da si je zadal cilj, da postaneta fitnes in bodibilding olimpijska športa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.