Mislil je, da ploskajo Liverpoolu, po tekmi izvedel, za kaj gre

Foto: Epa jurgen klopp
Nemški strateg se je razveselil podpore navijačev, po tekmi po presenečeno ugotovil, da vzkliki niso bili namenjeni njegovim varovancem.
Oglej si celoten članek

Liverpool je v 19. krogu angleške Premier League na Anfieldu premagal Newcastle United (4:0) in se utrdil na prvem mestu prvenstvene lestvice. V zaključku srečanja so se po tribunah razlegli glasni kriki odobravanja in domači strateg Jürgen Klopp je zmotno domneval, da navijači slavijo novo zmago svojih ljubljencev.

A se je motil.

Navijači Liverpoola so se razveselili poraza Manchester Cityja, ki je izgubil na gostovanju pri Leicester Cityju. S tem je nazadoval na tretje mesto ligaške lestvice in ima po novem točko manj od drugouvrščenega Tottenhama. Londončani zaostajajo šest točk za vodilnim Liverpoolom.

Premier League United po Mourinhu kot prerojen, City padel na tretje mesto

"Mislil sem, da je reakcija namenjena nam. Res sem naiven. Razmišljal sem 'to je pa res lepo, hvala vam'. Po tekmi sem izvedel, da so slavili nek drug rezultat. Očitno jim nihče ni povedal, da je Tottenham zmagal s 5:0," je po tekmi dejal Klopp.

Liverpool tudi po 19. krogih domačega prvenstva ne pozna poraza. "Pišemo svojo zgodbo. Nepremagani smo v ligi. Prejeli smo samo sedem golov, kar je dobro. Številke so super, a pred nami je 19 tekem. Igrati moramo z Arsenalom, Cityjem, Tottenhamom. Težko bo. Nisem spremljal drugih ekip, niti nisem vedel, kje igrajo. Kasneje sem izvedel rezultate, a to so zgolj podatki. Dobivati moramo naše tekme in ostati zbrani," je pristavil trener Liverpoola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.