Mlada Slovenka po srebru osvojila še zlato

Foto: twitter SkiNordique_net
Foto: twitter SkiNordique_net
Biatlonka Repinčeva zlata na MSP v sprintu.
Oglej si celoten članek

Tretji dan mladinskega svetovnega prvenstva v biatlonu v avstrijskem Obertilliachu sta prišla na vrsto sprinta. Slovenija je po zaslugi Lene Repinc prišla do novega odličja, tokrat najžlahtnejšega.

Repinčeva je do naslova prvakinje v kategoriji mladink na šestkilometrskem sprintu prišla po tem, ko je na streljanju v leže pustila nepokrito eno tarčo, na drugem postanku pa je bila brezhibna in ciljno črto prečkala 5,2 sekunde pred drugouvrščeno Italijanko Lindo Zingerle. Dobro se je odrezala tudi Kaja Zorč, ki je zasedla šesto mesto (1,0), Klara Vindišar je bila 12. (0,1), Kaja Marič pa 25. (1,1).

MSP Dve kolajni za slovenski biatlon

Mladinci so se pomerili na 7,5-kilometrski preizkušnji. Najboljšo slovensko uvrstitev je s 100-odstotnim strelskim izkupičkom dosegel Jaša Zidar, ki je bil deseti, Mark Vozelj je bil 17. (0,2), Pavel Trojer 37. (0,2), Drejc Trojer pa 43. (0,2).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.