Mlada srbska rokometaša umrla v prometni nesreči

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Mlada rokometaša beograjskega Partizana, brata Jevrem in Ignjat Popović, sta izgubila življenje v prometni nesreči blizu vasi Zagrađe. Klub do petka odpovedal vse tekme.
Oglej si celoten članek

Srbijo je v nedeljo pretresla vest o smrti mladih rokometašev Partizana, 16-letnega Jevrema Popovića in 18-letnega Ignjata Popovića, življenje pa je v prometni nesreči izgubila tudi voznica avtomobila. 

44-letna V. S. je po poročanju Tanjuga z yugom beograjske registracije med vožnjo iz smeri Beograda pri vasi Zagrađe blizu Kragujevca iz zaenkrat še nepojasnjenega razloga zapeljala na nasprotni vozni pas, kjer je vozilo nato čelno trčilo s tovornjakom.

Pri Partizanu so razglasili večdnevno žalovanje, ki bo trajalo do petka, v tem času pa črno-beli ne bodo odigrali nobene tekme. Ignjat Popović je bil dolgoletni vratar Partizanovih mladinskih selekcij, njegov mlajši brat pa je bil eden največjih rokometnih talentov v ligi ter reprezentant mlade izbrane vrste.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.