Šport
37 ogledov

Mlada srbska rokometaša umrla v prometni nesreči

Pokol v Srbiji Reuters
Mlada rokometaša beograjskega Partizana, brata Jevrem in Ignjat Popović, sta izgubila življenje v prometni nesreči blizu vasi Zagrađe. Klub do petka odpovedal vse tekme.

Srbijo je v nedeljo pretresla vest o smrti mladih rokometašev Partizana, 16-letnega Jevrema Popovića in 18-letnega Ignjata Popovića, življenje pa je v prometni nesreči izgubila tudi voznica avtomobila. 

44-letna V. S. je po poročanju Tanjuga z yugom beograjske registracije med vožnjo iz smeri Beograda pri vasi Zagrađe blizu Kragujevca iz zaenkrat še nepojasnjenega razloga zapeljala na nasprotni vozni pas, kjer je vozilo nato čelno trčilo s tovornjakom.

Pri Partizanu so razglasili večdnevno žalovanje, ki bo trajalo do petka, v tem času pa črno-beli ne bodo odigrali nobene tekme. Ignjat Popović je bil dolgoletni vratar Partizanovih mladinskih selekcij, njegov mlajši brat pa je bil eden največjih rokometnih talentov v ligi ter reprezentant mlade izbrane vrste.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.