Mladega nogometaša so oživljali 10 minut

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Na evropskem prvenstvu do 17 so se za las izognili tragičnemu dogodku.
Oglej si celoten članek

V polfinalu evropskega prvenstva do 17 let sta se pomerili reprezentanci Anglije in Hrvaške, z zmago 2:1 pa so v finale napredovali Angleži. A rezultat je bil tokrat v drugem planu, saj je nogometaše v Zaprešiću pretresla poškodba angleškega reprezentanta Tashana Oakley-Bootha.

Mladi nogometaš Tottenhama jo je skupil v dvoboju s Hasanom Adiguzelom, prejel je udarec v vrat. Mladi Anglež je obležal v nezavesti, zdravniško osebje pa se je na zelenici deset minut borilo za njegovo življenje.

Nesrečni igralec je bil kasneje prepeljan v bolnišnico, po prvih informacijah pa je prišel k zavesti in takoj vprašal, kakšen je bil rezultat dvoboja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.