Mladi rokometaši v polfinalu EP

Foto: Žurnal24 Gašper Marguč se bo prvič preizkusil tudi v članski reprezentanci. (Foto: RZS)
Slovenska mladinska reprezentanca je dosegla izvrsten uspeh, saj se je zavihtela v polfinale EP. To ji je uspelo po zmagi nad Španijo z 29:26. V polfinalu Slovence pričakujejo Portugalci.
Oglej si celoten članek

Slovenska moška rokometna reprezentanca se je uvrstila v polfinale evropskega prvenstva do 20 let, potem ko je v današnji drugi tekmi drugega dela v Bratislavi premagala Španijo z 29:26 (14:13). Slovenija se bo v polfinalu pomerila s Portugalsko, tekma pa bo v petek, 6. avgusta.

Slovenska izbrana vrsta je v prvem delu zaključnega turnirja premagala Švedsko, Romunijo in Hrvaško, po porazu z Nemčijo pa si je uvrstitev v polfinale priigrala na današnji zmagi nad Španijo. V izbrani vrsti Slavka Iveziča je blestel Žiga Mlakar, ki je dosegel osem golov, medtem ko sta Gašper Marguč in Tine Poklar prispevala po pet zadetkov. Izkazal se je tudi vratar Emir Taletovič z 19 obrambami.


Mladinsko EP v rokometu:

Slovenija : Španija 29:26 (14:13)
Mlakar 8, Poklar 5, Marguč in Cingesar po 4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.