Mladi Slovenci v Italiji stopajo v ospredje

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Menedžer obetavnih nogometašev Marcel Kačinari je za italijanski spletni portal Tuttomercatoweb spregovoril o kar štirih slovenskih nogometaših, ki si nogometni kruh služijo v Italiji. Napoveduje, da bodo prihodnje leto v Serie A v ospredju.
Oglej si celoten članek

Znani menedžer Marcel Kačinari je italijanskim novinarjem namenil pogovor na temo slovenskih mladih nogometnih upov na Apeninskem polotoku. Primorski menedžer se je razveselil prvega gola Reneja Krhina v dresu Bologne, o slovenskem reprezentantu pa je dejal, da ima v Bologni zelo lepo prihodnost.

"Bologna je dobro okolje za Krhina. Bil je presrečen po svojem prvem zadetku. Seveda si želi igrati več, a o tem odloča trener. V Bologni so zadovoljni z njegovimi igrami, nad njegovimi dobrimi predstavami osebno nisem presenečen. Lahko zmore še veliko več," pravi Kačinari, ki napoveduje, da se bo Vid Belec v prihodnji sezoni vrnil v Inter.

"Belec se bo iz Crotoneja vrnil v Inter. Ni nujno, da ga bodo črno-modri poslali drugam, saj se na San Siru po slabi sezoni obetajo velike kadrovske spremembe," pravi menedžer 21-letnega obetavnega slovenskega vratarja.

Kačinari skrbi tudi za prihodnost obetavnega Dejana Lazarevića, ki je v letošnji sezoni navduševal z dobrimi igrami pri italijanskem drugoligašu Padovi in v dresu slovenske mlade izbrane vrste, o njem pa pravi, da bo v prihodnji sezoni naredil velik preskok: "Prepričan sem, da bo imel zelo dobro kariero. Sposoben je veliko. Odlično se je vklopil v moštvo Padove, prihodnje leto ga bomo gledali v Serie A."

Kačinari je za konec nekaj besed namenil tudi enemu najbolj vročih igralcev v Serie A lansko sezono Josipu Iličiću: "Mislim, da je velik talent. Druga sezona v Serie A je za vsakogar zelo težka. Vseeno o njegovi kakovosti ni treba izgubljati besed."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.