Šport > Nogomet
38 ogledov

Mladi Slovenci v Italiji stopajo v ospredje

Reme Krhin Reuters
Menedžer obetavnih nogometašev Marcel Kačinari je za italijanski spletni portal Tuttomercatoweb spregovoril o kar štirih slovenskih nogometaših, ki si nogometni kruh služijo v Italiji. Napoveduje, da bodo prihodnje leto v Serie A v ospredju.

Znani menedžer Marcel Kačinari je italijanskim novinarjem namenil pogovor na temo slovenskih mladih nogometnih upov na Apeninskem polotoku. Primorski menedžer se je razveselil prvega gola Reneja Krhina v dresu Bologne, o slovenskem reprezentantu pa je dejal, da ima v Bologni zelo lepo prihodnost.

"Bologna je dobro okolje za Krhina. Bil je presrečen po svojem prvem zadetku. Seveda si želi igrati več, a o tem odloča trener. V Bologni so zadovoljni z njegovimi igrami, nad njegovimi dobrimi predstavami osebno nisem presenečen. Lahko zmore še veliko več," pravi Kačinari, ki napoveduje, da se bo Vid Belec v prihodnji sezoni vrnil v Inter.

"Belec se bo iz Crotoneja vrnil v Inter. Ni nujno, da ga bodo črno-modri poslali drugam, saj se na San Siru po slabi sezoni obetajo velike kadrovske spremembe," pravi menedžer 21-letnega obetavnega slovenskega vratarja.

Kačinari skrbi tudi za prihodnost obetavnega Dejana Lazarevića, ki je v letošnji sezoni navduševal z dobrimi igrami pri italijanskem drugoligašu Padovi in v dresu slovenske mlade izbrane vrste, o njem pa pravi, da bo v prihodnji sezoni naredil velik preskok: "Prepričan sem, da bo imel zelo dobro kariero. Sposoben je veliko. Odlično se je vklopil v moštvo Padove, prihodnje leto ga bomo gledali v Serie A."

Kačinari je za konec nekaj besed namenil tudi enemu najbolj vročih igralcev v Serie A lansko sezono Josipu Iličiću: "Mislim, da je velik talent. Druga sezona v Serie A je za vsakogar zelo težka. Vseeno o njegovi kakovosti ni treba izgubljati besed."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.