Mladi Slovenec z mirnimi živci navdušil Angleže

18-letni Timi Max Elšnik se je za debiju za člansko ekipo Derby Countyja odrezal odlično.
Oglej si celoten članek

V preteklosti smo že poročali o poteku kariere mladega vezista Timija Maxa Elšnika. Slednji je bil v lanski sezoni izbran za najboljšega mladega igralca Derby Countyja, v torek zvečer pa je v okviru ligaškega pokala debitiral za prvo ekipo. 

Njegov Derby, ki ponovno cilja na vrh Championshipa in s tem na uvrstitev v Premier League, je gostil Carlisle. Elšnik je v igro vstopil v 72. minuti in ker se je tekma končala z izidom 1:1, je odigral tudi dodatnih 30 minut v podaljšku.

Tudi podaljšek ni dal zmagovalca in sledile so enajstmetrovke. Izvajanje je bilo maratonsko, saj je Elšnik prvič prišel na vrsto že v šesti seriji in zadel, v šestnajsti seriji pa je celo dobil priložnost, da odloči zmagovalca. Ohranil je mirne živce in razveselil navijače "ovnov".

Elšnik je pred dnevi z Derbyjem, kamor je lani poleti prišel iz kidričevskega Aluminija, podpisal novo triletno pogodbo.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.