Mladi teniški igralec se je zgrudil med dvobojem

Foto: Profimedia Nicola Kuhn
Mladi Španec jo je skupil v tretjem nizu.
Oglej si celoten članek

Devetnajstletni Nicola Kuhn, ki nastopa pod špansko zastavo, je na močnem turnirju v Miamiju imel osem zaključnih žogic za zmago proti Alexandru Zverevu, a jih ni izkoristil. Sledil je tretji niz, v njem pa se je teniški igralec rojen v Innsbrucku nenadoma zgrudil in obležal v bolečinah. Doživel je hud krč v hrbtu.

Vsi na stadionu so obnemeli - gledalci, sodniki in tudi Zverev. Kuhn se je poskušal obrniti, a mu ni uspelo, do njega je med prvimi pritekel njegov trener, najstniku pa so nato nudili pomoč. Nekaj minut je sicer v solzah ležal na igrišču, kasneje pa so ga uspeli obrniti in tudi dvigniti. Ob pomoči trenerja je zapustil igrišče, publika pa ga je pospremila z aplavzom.

Kuhn, sicer 255. igralec sveta, je dvoboj moral predati pri rezultatu 6:4, 5:7 in 2:2. Včeraj je sicer praznoval 19. rojstni dan, to pa je bil šele njegov drugi nastop na enem izmed Masters turnirjev. Pred dvema letoma je v konkurenci mladincev zaigral v finalu Roland Garrosa.

Foto: Profimedia Nicola Kuhn

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.