Mladi vratar pri zmajih, odhod Smiljanića

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Pred četrtkovim odhodom na priprave v španski Benidorm so iz Olimpije Ljubljane sporočili, da se je klubu pridružil 18-letni vratar Aljaž Ivačič. Po napadalcih Dejanu Djermanoviću in Nikoli Nikeziću je nekdanji član Domžal tretja okrepitev pred začetkom spomladanskega dela prvenstva.
Oglej si celoten članek

"Gre za zelo perspektivnega mladeniča," je o novincu Aljažu Ivačiču povedal trener Olimpijinih vratarjev Andrej Kračman. "Če bo treniral, kot smo do zdaj trenirali na Olimpiji, se lahko razvije v vrhunskega vratarja. Na prvem treningu sem spoznal, da je zelo priden, marljiv in fizično dobro razvit. Opazno je, da je šolan vratar, bil je v pravih rokah. Ima prave predispozicije za uspeh. Kot vsak športnik bo potreboval tudi nekaj športne sreče, če bo imel še to, bo nekoč prvi vratar Olimpije."

Ivačič je zvestobo zeleno-belim obljubil do poletja 2015, v Ljubljano pa prihaja iz Domžal. Pri zmajih bo treniral s članskim moštvom in igral za ekipo do 18 let, saj sta v hierarhiji članske ekipe pred njim še vedno izkušenejša Elvis Džafić in Aleksander Šeliga. Po Dejanu Djermanoviću in Nikoli Nikeziću je to tretja okrepitev Olimpije v tem prestopnem roku in tretja, odkar je Dušana Kosiča na klopi zamenjal Bojan Prašnikar. Ivačič je z novimi soigralci v torek zjutraj že opravil prvi trening. Že jutri se bo z novimi soigralci odpravil na priprave v španski Benidorm.

Iz kluba so kasneje še sporočili, da je tabor zeleno-belih sporazumno zapustil napadalec Stefan Smiljanić. 20-letnik si je želel večje minutaže, a se je po prihodih Nikezića in Djermanovića s športnim direktorjem Milenkom Aćimovićem dogovoril za sporazumno prekinitev pogodbe. "Stefanu želimo veliko uspeha pri nadaljevanju športne poti," so zapisali na uradni spletni strani kluba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.