Mnogi so ga želeli, ujel ga je Liverpool

Foto: Epa
Foto: Epa
Triindvajsetletnik je letos zablestel na nedavno končanem svetovnem prvenstvu v Katarju.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni klub Liverpool in nizozemski PSV Eindhoven sta se v poznih ponedeljkovih urah dogovorila za prestop nizozemskega napadalca Codyja Gakpoja, je na uradni spletni strani potrdil 21-kratni nizozemski prvak.

Čeprav PSV na spletni strani ni podal informacije o vrednosti prestopa, ta po poročanju medijev, med njimi sta The Athletic in Sky Sports, znaša okoli 42 milijonov evrov. Z bonusi bi lahko narasel tudi nad 50 milijonov.

Premier liga Kane do izjemnega rekorda, Tottenham izvlekel točko

Gakpoja v Liverpoolu, ki informacije o dogovoru še ni objavil, čaka še zdravniški pregled in podpis pogodbe, so v izjavi za javnost zapisali pri PSV.

Triindvajsetletni napadalec je letos zablestel na nedavno končanem svetovnem prvenstvu v Katarju, kjer je zabil tri gole v skupinskem delu tekmovanja. Nizozemska se je poslovila v četrtfinalu proti kasnejši zmagovalki Argentini. Skupaj je Gakpo za oranžne zbral 14 nastopov in se šestkrat vpisal med strelce.

V tej sezoni je blestel tudi v nizozemskem prvenstvu. V njem je na 14 tekmah devetkrat zadel in prispeval še 12 podaj. V vseh tekmovanjih je na 24 tekmah zadel 13-krat in se še 17-krat vpisal med strelce.

Ligaški pokal City po drami izločil branilca naslova Liverpool

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.