Modrić bo podpisal v ponedeljek

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Luka Modrić še naprej čaka na sanjski prestop v Real Madrid. El Mundo Deportivo trdi, da Hrvat v Madrid prihaja v ponedeljek, As piše, da bodo pri Tottenhamu čakali do zadnjega, Jose Mourinho pa o njem noče niti govoriti.
Oglej si celoten članek

"Rešiti je potrebno le še formalnosti med pravnima službama obeh klubov. Real bo Modrića predstavil v ponedeljek," piše El Mundo Deportivo, ki ima informacije, da bo Luka Modrić že čez nekaj ur končal zgodbo v Tottenhamu in se končno pridružil Realu. Povsem z drugačnimi informacijami pa so postregli pri AS-u, kjer pišejo, da bo Modrić še teden dni samostojno treniral v Tottenhamovem trening centru v Chigwellu. Predsednik Tottenhama Daniel Levy naj bi namreč povsem do zadnjega zavlačeval s prestopom in tako od galaktikov poskušal izsiliti čim večjo ceno za enega od svojih najboljših igralcev.

Nekaj besed o Modriću je na novinarski konferenci spregovoril tudi trener Reala Jose Mourinho, ki pa ni razkril ničesar novega. "On je še vedno igralec Tottenhama in zaradi tega nima smisla govoriti o njemu," je dejal sloviti Portugalec in se dotaknil še Kakaja, ki ga mediji vse resnejše povezujejo s povratkom v Milano: "Ne morem vam veliko povedati. Verjetno vi veste več o njem, kakor jaz. Če bo Kaka tudi septembra še naprej v Realu, bom iz njega poskusil potegniti kar čim več."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:19 26. Avgust 2012.

    novi e-sim http://secura.e-sim.org/lan.2283/ za tiste ki imate 5 min dnevno prevec casa :)

  • 09:16 26. Avgust 2012.

    Luka, kupi si en dober pojšter za pod rit, ker boš sedel kolk si dolg in širok!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.