Šport > Nogomet
10 ogledov

Modrić bo podpisal v ponedeljek

Luka Modrić (Foto: Reuters) Reuters
Luka Modrić še naprej čaka na sanjski prestop v Real Madrid. El Mundo Deportivo trdi, da Hrvat v Madrid prihaja v ponedeljek, As piše, da bodo pri Tottenhamu čakali do zadnjega, Jose Mourinho pa o njem noče niti govoriti.

"Rešiti je potrebno le še formalnosti med pravnima službama obeh klubov. Real bo Modrića predstavil v ponedeljek," piše El Mundo Deportivo, ki ima informacije, da bo Luka Modrić že čez nekaj ur končal zgodbo v Tottenhamu in se končno pridružil Realu. Povsem z drugačnimi informacijami pa so postregli pri AS-u, kjer pišejo, da bo Modrić še teden dni samostojno treniral v Tottenhamovem trening centru v Chigwellu. Predsednik Tottenhama Daniel Levy naj bi namreč povsem do zadnjega zavlačeval s prestopom in tako od galaktikov poskušal izsiliti čim večjo ceno za enega od svojih najboljših igralcev.

Nekaj besed o Modriću je na novinarski konferenci spregovoril tudi trener Reala Jose Mourinho, ki pa ni razkril ničesar novega. "On je še vedno igralec Tottenhama in zaradi tega nima smisla govoriti o njemu," je dejal sloviti Portugalec in se dotaknil še Kakaja, ki ga mediji vse resnejše povezujejo s povratkom v Milano: "Ne morem vam veliko povedati. Verjetno vi veste več o njem, kakor jaz. Če bo Kaka tudi septembra še naprej v Realu, bom iz njega poskusil potegniti kar čim več."

Komentarjev 2
  • MM00 10:19 26.avgust 2012.

    novi e-sim http://secura.e-sim.org/lan.2283/ za tiste ki imate 5 min dnevno prevec casa :)

  • Avatar roksa
    roksa 09:16 26.avgust 2012.

    Luka, kupi si en dober pojšter za pod rit, ker boš sedel kolk si dolg in širok!!!